Сенници задни врати

515W4zjnKEL._SX300_[1]Слънцезащитният сенник е най-ефективното средство на пазара днес за вашето дете. Той предлага много повече от защита от непоносимото слънцето.

Проблемите с кожата нарастват!

С бързото изтъняване на озоновия слой по целия свят, всеки трябва да се притеснява и да взема предпазни мерки. Особено децата трябва да бъдат добре защитени срещу UVA и UVB лъчи, за да може да не се развие увреждане или рак на кожата.

Предимствата на слънцезащитния сенник:

Слънчева и UV защита:
Слънцезащитният сенник е конструиран да не пропуска до 80% от вредните  слънчеви и ултравиолетови лъчи.
Винаги свеж въздух: 
Слънцезащитният сенник позволява да се отваря прозореца,което осигурява постоянен поток на свеж въздух в купето на автомобила.
Стоп на насекомите:
Слънцезащитният сенник действа като комарник за   предотвратяване на досадните летящи насекоми в купето.
Родителски комфорт:  
Слънцезащитният сенник осигурява защитна неприкосновена среда за кърмещи майки, когато превозното средство е неподвижно.

Недостатъци на други алтернативни продукти:

pic1Най-често използвания метод: Няма нищо, което може дa e така не практично.
То може да бъде най-евтиното решение, но износва уплътненията на прозореца, което ще доведе до скорошна подмяна.
Предимства – няма.
pic2Вендуза сенник: Добре познатите „вендуза сенник“ , но те обхващат само малка част от прозореца. Поради тази причина понякога се виждат няколко един върху друг. Най-големият проблем е, че децата намират за забавно да ги съборят и да ги унищожат чрез завъртане и издърпване .В рамките на кратък период от време вендузите вече не работят и не слепват на прозореца. Голям недостатък е, че прозорците не могат да бъдат отворени и ограничава навлизането на чист въздух.
pic3Щора: Ето и нещо по-естетично и по-професионално алтернативна външна щора, която закрепваме чрез вендузи или с малки куки. Проблемите са, че децата дърпат и откачат куките и щората се прибира. Чувствителен механизъм,опасна механика със силна пружина за прибиране бързо износване. Друг недостатък е, че прозорците не могат да бъдат отворени и ограничава навлизането на чист въздух.
pic4Tониране – фолио: Луксозен вариант е затъмняване на прозорците с фолио, което може да ви струва в пъти повече от нашия продукт. Не винаги е залепено добре и остава въздух между прозореца и фолиото, което води до разлепване. Не може да го слагате и махате, стои през цялата година, дали през деня или нощта, облачно или дъждовно. Най-големият недостатък е, че ако е необходимо свеж въздух след отваряне на прозореца се лишаваме от слънцезащитата на фолиото.

 Слънцезащитният сенник е решение на проблема за осигуряване на сянка, безопасност и комфорт на пътниците на задните седалки.
Изработва се индивидуално по кройка за всяка марка и модел автомобил и затова стои като излят. Материята e специално изработена и не позволява на слънчевите лъчи да се промъкнат повече. Освен това така не се блокира прозорецът. Може да се сваля и да се вдига, когато има нужда от свеж въздух. При това „чорапа” служи за защита от насекоми и ограничава до 85% навлизането на вятър в купето на автомобила. Слънцезащитен сенник предлага и UV защита, спира до 80% от опасните UV слънчеви лъчи, което е основната причина за рак и проблеми по кожата.
Слагането им е много лесно. Може да се постави или отстрани във всеки един момент и то само за секунди, което осигурява удобство във всяка ситуация. „Чорапът” не може да бъде премахнат, след като вратата се затвори.

Нашите продукти са от най-висок клас качество, което ни позволява да предлагаме само най-доброто за нашите ценни клиенти.

Вашият коментар